Pretecho's

Jouw kindje in 2D, 3D of 4D

Bij Verloskundig Centrum Het Wonder kun je terecht voor 2D, 3D of 4D echo’s.

2D
Bij een 2D echo zie je het kindje in de bekende zwart-wit beelden. Je ziet dan een doorsnede van het kindje. Deze 2D beelden worden bij de medische echo’s gebruikt – je kunt dan heel duidelijk het kindje zien. 

3D
Bij een 3D echo is jouw baby in stille kleurbeelden zichtbaar met diepte in de beelden. De techniek die wordt gebruikt werkt hierbij hetzelfde als bij de 2D echo’s. Door de nieuwste technologie worden er meerdere 2D echo’s tegelijkertijd gemaakt. Deze beelden worden omgezet en opgebouwd tot een 3D afbeelding van de baby.

4D
Een 4D echo is een 3D echo met bewegende beelden om jouw kindje live te zien. Dit is de nieuwste techniek qua echografie. De ultrasone geluidsgolven kunnen direct omzetten naar 4D beeld waardoor je de baby ‘live’ kunt zien. Je kunt nu de baby zien bewegen, gapen of zelfs lachen.

Na afloop van de pretecho krijg je alle foto’s en de opnames op een USB stick mee naar huis en kun je ze thuis nogmaals bekijken. Het is een hele unieke en geweldige ervaring om zo een live video te zien van jouw kleine wondertje. 

Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken.

2D/geslachtecho

/15 min
35
  • Inclusief 3 zwart-wit foto's, gratis herkansing

3D/4D echo

/30 min
75
  • Inclusief USB-stick met een filmpje van de 3D of 4D echo