Over het Wonder

Verloskundig Centrum Het Wonder, gevestigd in Rotterdam en Schiedam, kun je terecht voor hoogwaardige, professionele en deskundige verloskundige zorg. Van zwangerschap tot en met de kraamtijd, wij begeleiden je graag in deze periode. 

Door onze kleinschaligheid is persoonlijke aandacht laagdrempelig en gegarandeerd. Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal. Ons resultaat is behaald wanneer jij en je partner door middel van een persoonlijk zorgplan, op eigen wijze jullie kind kunnen verwachten en met tevredenheid terug kunnen kijken op deze periode.

Zodra jouw zwangerschapstest positief is, kun je ons bellen of mailen om een afspraak te maken voor het eerste consult. Je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.

1
geboortes

sinds onze start in 2019

Het TeamCanan Soytekin - Simsek

Ik ben Canan Soytekin, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben mijn carrière begonnen als obstetrie gynaecologie verpleegkundige. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben op de verloskamers als verpleegkundige ben ik de verloskundige opleiding gaan volgen en heb deze met succes afgerond. 
 
Inmiddels ben ik 12 jaar werkzaam als verloskundige in de eerstelijn. Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. In 2011 heb ik mijn opleiding als echoscopiste afgerond. Jullie kunnen mij dan ook tegenkomen tijdens de echo’s op de praktijk.
 

Elke zwangere, elke bevalling en elk kraambed is uniek. Ik vind werken als verloskundige geweldig, om zo’n intiem moment te mogen delen is echt heel bijzonder.

 

 

 

Aysel Polat – Cagli MSc

Het mooiste van verloskunde vind ik de band die ik als verloskundige opbouw met de zwangeren en hun partners. Ik vind het een eer om aanwezig te mogen zijn bij één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven. Ik lever hierbij graag de zorg die aansluit bij jullie wensen en behoeftes.

In 2007 na mijn afstuderen aan de Verloskunde Academie in Rotterdam heb ik 2 jaar lang in een grote stadspraktijk in Rotterdam gewerkt. Daarna kwam de functie van klinisch verloskundige op mijn pad en heb ik ruim 11 jaar in het Erasmus MC gewerkt als klinisch verloskundige. Daar heb ik ook de opleiding master physician assistent klinische verloskunde afgerond.

Na jaren met groot plezier gewerkt te hebben in een academisch ziekenhuis ben ik toe aan een volgende uitdaging. Iets wat ik altijd al heb willen doen, een eigen verloskundigenpraktijk starten! Canan en ik zijn recent een duo praktijk gestart. Wij kunnen ons helemaal vinden in elkaars werkwijze. Kleinschalig, persoonlijke zorg met extra tijd en aandacht voor de zwangeren.