Over Het Wonder

Over ons

Zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Verloskundig Centrum Het Wonder, gevestigd in Rotterdam en Schiedam, kun je terecht voor hoogwaardige, professionele en deskundige verloskundige zorg. Van zwangerschap tot en met de kraamtijd, wij begeleiden je graag in deze periode.

Door onze kleinschaligheid is persoonlijke aandacht laagdrempelig en gegarandeerd. Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal. Ons resultaat is behaald wanneer jij en je partner door middel van een persoonlijk zorgplan, op eigen wijze jullie kind kunnen verwachten en met tevredenheid terug kunnen kijken op deze periode.

Zodra jouw zwangerschapstest positief is, kun je ons bellen of mailen om een afspraak te maken voor het eerste consult. Je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.

Onze diensten

Ontdek onze uitgebreide diensten

ezgif.com webp to png (12)

Zwangerschap

Kinderwensspreekuur en zwangerschapsbegeleiding op maat. Directe aanmelding zonder huisarts nodig.

ezgif.com webp to png (13)

Bevalling

Kies jouw bevallingsplek, wij bieden begeleiding en ondersteuning met een op maat gemaakt plan.

ezgif.com webp to png (14)

Kraambed

Na de bevalling controleren wij regelmatig jouw en je baby's gezondheid thuis. Wij zijn beschikbaar voor al jouw vragen en zorgen.

Ons team

Ontmoet de professionals

Afbeelding van WhatsApp op 2023 05 02 om 13.09.12 no bg

Ik ben Canan Soytekin, verloskundige en echoscopiste met meer dan 10 jaar ervaring. Ik deel graag de bijzondere momenten van zwangerschap, bevalling en kraamperiode met mijn patiënten. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.

Als verloskundige koester ik de persoonlijke band die ik met mijn patiënten en hun partners opbouw. Na 11 jaar ervaring als klinisch verloskundige in het Erasmus MC, run ik nu samen met Aysel een kleinschalige duo-praktijk met individuele zorg op maat. Ik voel me dankbaar en kijk uit naar nog vele jaren als verloskundige.

Afbeelding van WhatsApp op 2023 05 02 om 13.09.16 no bg

Ik ben Aysel Polat, een ervaren verloskundige en echoscopiste met meer dan 10 jaar praktijkervaring. Het delen van de bijzondere momenten van zwangerschap, bevalling en kraamperiode met mijn patiënten is voor mij erg belangrijk.

Als verloskundige hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een persoonlijke band met mijn patiënten. Samen met Canan run ik een kleinschalige duo-praktijk waar we individuele zorg op maat bieden. Ik kijk er dankbaar naar uit om nog vele jaren als verloskundige te werken.

Reviews

Lees onze positieve reviews

Zeer goede ervaring met Het Wonder! Canan is een fijne verloskundige die veel kennis heeft en je ten alle tijden serieus neemt. Geen vraag is te gek. Tijdens de bevalling heeft ze zich ook zoveel mogelijk aan het bevalplan gehouden en naar mijn wensen geluisterd. Ook een fijne ervaring met de na controle!

Hareem Syed

Hele fijne verloskundige praktijk. Mw. Canan heeft veel ervaring en kennis. Ze is proffessioneel en zeer betrokken. Je kunt elk moment bellen en je vragen stellen. Ik voelde mij erg op me gemak en heb de benodigde zorg gekregen.

Zübeyde Kondu

Ben zeker zeer geholpen en geïnformeerd geweest door Mw. Canan. Ze is altijd heel lief en zorgzaam en ze neemt gerust ook alle tijden. Tijdens me 1ste 3 maanden heb ik veel pijn gehad bij twijfels van me pijn mocht ik gerust komen en ze stelde me gerust. Was zo fijn. Ik zal het ook aan iedereen😊 Jammer dat dit niet elk praktijken dit doen!

Cankiz Cinar

Ik ben zeer tevreden over de geleverde zorg. Mw. Canan is echt een professionele verlooskundige. Ik ben altijd op tijd geholpen , tijdens mijn zwangerschap ben ik goed informeert. Mw. Canan heeft ve ervaring en kennis .

Gulsum Dinc

Proffesioneel en fijne mensen die er werken, ik raad het iedereen aan!

John

Super fijne verloskundige praktijk! Ik raad verloskundige mevrouw Canan iedereen aan!

Ilknur Sagir

FAQ

Veelgestelde vragen

Hiernaast vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over onze dienstverlening. Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het is het beste om zwangerschapsverlof minimaal 3 weken voor de verwachte bevallingsdatum aan te vragen.

Tijdens de zwangerschap wordt er ongeveer elke 4 weken gecontroleerd tot week 24, daarna elke 2 tot 3 weken tot week 36 en daarna elke week tot aan de bevalling.

De beste manier om te weten of u zwanger bent is door een zwangerschapstest te doen, deze zijn te koop bij de drogist of apotheek.

Borstvoeding is een goede bron van voedingsstoffen voor uw baby, vermindert het risico op bepaalde ziekten, stimuleert het immuunsysteem van de baby en helpt bij de hechting tussen moeder en baby.

Ja, sporten tijdens de zwangerschap is vaak veilig en kan zelfs gezond zijn voor zowel de moeder als de baby. Het is belangrijk om te overleggen met uw verloskundige of arts welke sporten geschikt zijn tijdens de zwangerschap.