Over het wonder

Over ons

Evaluatie, bevalling en kraamtijd

Verloskundig Centrum Het Wonder, gevestigd in Rotterdam en Schiedam, kun je terecht voor hoogwaardige, professionele en deskundige verloskundige zorg. Van zwangerschap tot en met de kraamtijd, wij begeleiden je graag in deze periode.

Door onze kleinschaligheid is persoonlijke aandacht laagdrempelig en gegarandeerd. Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal. Ons resultaat is behaald wanneer jij en je partner door middel van een persoonlijk zorgplan, op eigen wijze jullie kind kunnen verwachten en met tevredenheid terug kunnen kijken op deze periode.

Zodra jouw zwangerschapstest positief is, kun je ons bellen of mailen om een afspraak te maken voor het eerste consult. Je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.

Onze diensten

Ontdek onze uitgebreide diensten

ezgif.com webp to png (12)

Zwangerschap

Bij Het Wonder: kinderwensspreekuur en zwangerschapsbegeleiding op maat. Directe aanmelding zonder huisarts nodig.

ezgif.com webp to png (13)

Bevalling

Kies bevallingsplek; wij bieden begeleiding, op maat gemaakt plan, en ondersteuning voor jouw unieke geboorte-ervaring.

ezgif.com webp to png (14)

Kraambed

Na de bevalling controleren wij regelmatig jouw en je baby's gezondheid thuis. Wij zijn beschikbaar voor al jouw vragen en zorgen.

Ons team

Ontmoet de professionals

Afbeelding van WhatsApp op 2023 05 02 om 13.09.12 no bg

Ik ben Canan Soytekin, verloskundige en echoscopiste met meer dan 10 jaar ervaring. Ik deel graag de bijzondere momenten van zwangerschap, bevalling en kraamperiode met mijn patiënten. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.

Als verloskundige koester ik de persoonlijke band die ik met mijn patiënten en hun partners opbouw. Na 11 jaar ervaring als klinisch verloskundige in het Erasmus MC, run ik nu samen met Canan een kleinschalige duo-praktijk met individuele zorg op maat. Ik voel me dankbaar en kijk uit naar nog vele jaren als verloskundige.

Afbeelding van WhatsApp op 2023 05 02 om 13.09.16 no bg

Ik ben Aysel Polat, een ervaren verloskundige en echoscopiste met meer dan 10 jaar praktijkervaring. Het delen van de bijzondere momenten van zwangerschap, bevalling en kraamperiode met mijn patiënten is voor mij erg belangrijk.

Als verloskundige hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een persoonlijke band met mijn patiënten. Samen met Canan run ik een kleinschalige duo-praktijk waar we individuele zorg op maat bieden. Ik kijk er dankbaar naar uit om nog vele jaren als verloskundige te werken.

Reviews

Lees onze positieve reviews

Persoonlijke en professionele zwangerschapsbegeleiding in Rotterdam met aandacht voor jouw behoeften. Een aanrader!

Lisa Peters

Verloskundig Centrum Het Wonder is top! Deskundig, vriendelijk en persoonlijk. Een aanrader voor elke zwangere vrouw.

Sanne de Boer

Verloskundig Centrum Het Wonder biedt geweldige zorg. Het team is vriendelijk, attent en zeer professioneel.

Jasmijn van Dijk

Fantastische ervaring met Verloskundig Centrum Het Wonder. Zeer tevreden met de persoonlijke en professionele begeleiding.

Lisanne van der Meer

Verloskundig Centrum Het Wonder is de beste plek voor persoonlijke en professionele zwangerschapsbegeleiding. Sterk aanbevolen!

Merel Bakker

"Zeer tevreden met Verloskundig Centrum Het Wonder. Geweldige zorg en aandacht voor persoonlijke behoeften.

Eva de Vries

FAQ

Veelgestelde vragen

Hiernaast vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over onze dienstverlening. Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het is het beste om zwangerschapsverlof minimaal 3 weken voor de verwachte bevallingsdatum aan te vragen.

Tijdens de zwangerschap wordt er ongeveer elke 4 weken gecontroleerd tot week 24, daarna elke 2 tot 3 weken tot week 36 en daarna elke week tot aan de bevalling.

De beste manier om te weten of u zwanger bent is door een zwangerschapstest te doen, deze zijn te koop bij de drogist of apotheek.

Borstvoeding is een goede bron van voedingsstoffen voor uw baby, vermindert het risico op bepaalde ziekten, stimuleert het immuunsysteem van de baby en helpt bij de hechting tussen moeder en baby.

Ja, sporten tijdens de zwangerschap is vaak veilig en kan zelfs gezond zijn voor zowel de moeder als de baby. Het is belangrijk om te overleggen met uw verloskundige of arts welke sporten geschikt zijn tijdens de zwangerschap.