Klachtenregeling

Klachten of opmerkingen?

Wij proberen onze zorg zo veel mogelijk op jouw persoonlijke behoefte af te stemmen maar het kan zijn dat je toch niet (helemaal) tevreden bent. Heb je vragen, opmerkingen, twijfels of zaken die je graag anders had gezien vertel ons dit, zo kunnen we onze zorg kritisch bekijken en verbeteren.

We nemen je vraag, opmerking of klacht zeer serieus en maken daarom graag tijd voor een persoonlijk gesprek.

Vind je het lastig om ons persoonlijk te benaderen, dan mag je ook een mailtje sturen zodat we er op terug kunnen komen. Kom je er met ons niet uit of wil je hulp bij het indienen van een klacht neem dan contact met de klachtenfunctionaris van het CBKZ via www.klachtverloskunde.nl

Het is het beste om zwangerschapsverlof minimaal 3 weken voor de verwachte bevallingsdatum aan te vragen.

Tijdens de zwangerschap wordt er ongeveer elke 4 weken gecontroleerd tot week 24, daarna elke 2 tot 3 weken tot week 36 en daarna elke week tot aan de bevalling.

De beste manier om te weten of u zwanger bent is door een zwangerschapstest te doen, deze zijn te koop bij de drogist of apotheek.

Borstvoeding is een goede bron van voedingsstoffen voor uw baby, vermindert het risico op bepaalde ziekten, stimuleert het immuunsysteem van de baby en helpt bij de hechting tussen moeder en baby.

Ja, sporten tijdens de zwangerschap is vaak veilig en kan zelfs gezond zijn voor zowel de moeder als de baby. Het is belangrijk om te overleggen met uw verloskundige of arts welke sporten geschikt zijn tijdens de zwangerschap.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hiernaast vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over onze dienstverlening. Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Contact ons

In totaal hebben wij 4 locaties vanaf waar wij werken in Rotterdam West- en Zuid, en Schiedam. Afhankelijk van jouw voorkeur kiezen we de praktijk waar jij op controle komt.