COVID-19

Maatregelen in onze praktijk

COVID-19

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 willen wij u vragen om niet naar de praktijk te komen als u last heeft van verkoudheidsklachten, koorts, benauwdheid of als u contact heeft gehad met een (mogelijk) COVID-19 besmette persoon. Dit is om de verspreiding van het virus te voorkomen en uw gezondheid en die van anderen te beschermen.

Verder willen wij u erop attenderen dat het dragen van een mondkapje verplicht is in onze praktijk. Wij verzoeken u ook om alleen naar de praktijk te komen, met maximaal één extra persoon en geen kinderen mee te nemen. Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, vragen wij u om in de wachtkamer en overal in de praktijk 1,5 meter afstand te houden. Bij binnenkomst in de praktijk dient u uw handen te reinigen met ontsmettingsmiddel en na gebruik van het toilet dient u uw handen grondig te wassen met zeep en water.

Meer informatie over onze maatregelen omtrent COVID-19 kunt u vinden op onze website. Wij danken u voor uw begrip en medewerking. Samen kunnen we de verspreiding van het virus voorkomen en zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen.

Het is het beste om zwangerschapsverlof minimaal 3 weken voor de verwachte bevallingsdatum aan te vragen.

Tijdens de zwangerschap wordt er ongeveer elke 4 weken gecontroleerd tot week 24, daarna elke 2 tot 3 weken tot week 36 en daarna elke week tot aan de bevalling.

De beste manier om te weten of u zwanger bent is door een zwangerschapstest te doen, deze zijn te koop bij de drogist of apotheek.

Borstvoeding is een goede bron van voedingsstoffen voor uw baby, vermindert het risico op bepaalde ziekten, stimuleert het immuunsysteem van de baby en helpt bij de hechting tussen moeder en baby.

Ja, sporten tijdens de zwangerschap is vaak veilig en kan zelfs gezond zijn voor zowel de moeder als de baby. Het is belangrijk om te overleggen met uw verloskundige of arts welke sporten geschikt zijn tijdens de zwangerschap.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hiernaast vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over onze dienstverlening. Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Contact ons

In totaal hebben wij 4 locaties vanaf waar wij werken in Rotterdam West- en Zuid, en Schiedam. Afhankelijk van jouw voorkeur kiezen we de praktijk waar jij op controle komt.